Κουφώματα - Σίτες - Κάγκελα

Κουφώματα PVC (Συνθετικά)

Τα συνθετικά κουφώματα που θα βρείτε στην KoufomaEcoSolutionSystems συνδυάζουν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική. Χάρη στην υψηλή τεχνολογία και την άριστη κατασκευή τους, παρέχουν ηχομόνωση και αποτελεσματική προστασία από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως η θερμότητα και το ψύχος. Έτσι, συμβάλλουν καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας του κτιρίου σας. Επιπλέον, παρέχουν στεγάνωση και ελεγχόμενο αερισμό του χώρου σας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Γι’ αυτό και αποτελούν μια σημαντική επένδυση για κάθε κτίριο που είτε οικοδομείται, είτε ανακαινίζεται, ή αναπαλαιώνεται.

Κουφώματα Αλουμινίου

Διαθέτουμε κουφώματα αλουμινίου υψηλών απαιτήσεων τόσο όσον αφορά στη λειτουργικότητα, όσο και στο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους παρέχουν απόλυτη μόνωση και θερμομόνωση, ακόμα και στις πιο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.​Αξιόπιστα, δοκιμασμένα συστήματα, κατάλληλα για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, που καλύπτουν κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Συστήματα Σίτας

Εργονομικά και λειτουργικά συστήματα σίτας, που διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και εγγύηση καλής και μακροχρόνιας λειτουργίας.

Διαθέτουμε σίτες:

  • Οριζόντιες
  • Κάθετες
  • Plisse - Pieta
  • Ανοιγόμενες
  • Συρόμενες

Ανοξείδωτα Κάγκελα Αλουμινίου

Τα ανοδιωμένα συστήματα κάγκελων αλουμινίου αποτελούν εγγύηση για υψηλή αντοχή στο χρόνο σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και τις πιο ακραίες (θάλασσα, αρμύρα). Παράλληλα, χάρη στη δυνατότητα παραγωγής σε πληθώρα σχεδίων, καλύπτουν τις αισθητικές απαιτήσεις κάθε κατασκευής. Στοιχείο, που έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα κάγκελα δεν συνιστούν μόνο ένα λειτουργικό τρόπο προστασίας των ακάλυπτων χώρων, αλλά είναι και η πρώτη εικόνα ενός κτιρίου που αντικρύζει κανείς. Οφείλουν, επομένως, να είναι καλαίσθητα, σύγχρονα και λειτουργικά.

Συνδυάζοντας ιδανικά την απόλυτη αισθητική με τις απαιτήσεις της σύγχρονης δόμησης, την υψηλή ποιότητα και το προσιτό σε όλους κόστος, τα ανοδιωμένα συστήματα κάγκελων της Koufoma Eco Solution Systems αποτελούν την καλύτερη λύση για το χώρο σας. Όλα τα συστήματα είναι ετοιμοπαράδοτα.