Πόρτες Ασφαλείας

Θωρακισμένες Πόρτες Ιταλικές - Ελληνικές


Πόρτες Ασφαλείας - Θωρακισμένες

Οι θωρακισμένες πόρτες που θα βρείτε στην εταιρεία Koufoma Eco Solution Systems συνδυάζουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ασφάλεια με την αισθητική. Οι πόρτες κατασκευάζονται στα μέτρα της τοιχοποιίας, ενώ ο σχεδιασμός τους μπορεί να γίνει με βάση την υπόδειξη του πελάτη. Επιπλέον, έχουν πιστοποιημένη ασφάλεια και διακρίνονται για την εύκολη τοποθέτησή τους.

Στην Koufoma Eco Solution Systems θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες με ειδική συνδεσμολογία στο κάτω μέρος, με ενιαίο κατωκάσι, θερμοδιακόπτη και ενσωματωμένο νεροσυλλέκτη. Ενεργειακά πιστοποιημένα προϊόντα CE, που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Εσωτερικές Πόρτες Ξύλινες - Laminate

Οι εσωτερικές πόρτες έχουν πολλαπλή χρησιμότητα, αφού αφενός διαχωρίζουν και απομονώνουν τους χώρους μεταξύ τους, αφετέρου αποτελούν στοιχείο της διακόσμησης, συμβάλλοντας στο ύφος του εσωτερικού μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου.​Σ’ εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ξύλινες και laminate εσωτερικές πόρτες, που μπορούν να αποτελέσουν μια σύγχρονη και -την ίδια στιγμή- διαχρονική επιλογή.